Organiseren & ontmoeten

Organiseren & ontmoeten

Van intieme bijeenkomst tot 
omvangrijk evenement

‘t Gasthoes biedt bezoekers de mogelijkheid om gebruik te maken van 
sfeervolle ruimtes met moderne faciliteiten.

Iedere gelegenheid een unieke ervaring

Wij verlenen je de kennis, techniek en catering om te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol verloopt. De diverse ruimtes van ‘t Gasthoes ademen cultuur en innovatie, maar ook historie. Op die manier zorgen we ervoor dat iedere gelegenheid een unieke ervaring is.

Nieuwsgierig geworden? 
Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Foyer 3

Foyer theaterzaal

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte voor je workshop, vergadering of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. ’t Gasthoes biedt ruimtes met een uniek historisch karakter, gecombineerd met moderne faciliteiten. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om via onze website een ruimte te reserveren. Voor nu kun je het beste even een mail sturen naar: info@gasthoes.nl of klikken op de onderstaande link.

Ruimte reserveren


Evenementen & trouwlocatie

Feestje, bruiloft, congres of ander evenement? ‘T Gasthoes is een locatie met een rijk verleden in een modern jasje. Onze  sfeervolle theaterzaal en foyer zijn ideaal om grotere groepen op te vangen.

Ben je op zoek naar een exceptionele locatie voor jullie huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie? 't Gasthoês is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Horst aan de Maas. Geef elkaar het ja-woord in het culturele hart van Horst. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven tot in de puntjes geregeld is. Van uitgebreid dineren tot sfeervolle feestzaal; het is allemaal mogelijk!

Ja ik wil!

Theaterzaal licht

Gasthoes buiten

Uitvaart

Het overlijden van een dierbare  is altijd een ingrijpende gebeurtenis. ‘T Gasthoes biedt de mogelijkheid om op een persoonlijke en passende manier afscheid te nemen van je dierbare.  De hiervoor ingerichte ruimtes, waaronder de theaterzaal, kunnen aangepast worden aan de natuur van de uitvaart. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van de intern aanwezige catering mogelijkheden voor bijvoorbeeld koffietafels. 

In 't Gasthoês zijn ook twee 24-uurs rouwkamers aanwezig van Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Deze twee kamers (“De Peel” en “Kasteelse Bossen” genaamd) zijn via een eigen achteringang 24-uur toegankelijk voor nabestaanden. Gelegen aan de achterzijde van ’t Gasthoês en discreet bereikbaar via het Kuiperplein. 

Neem contact op

Maak kennis met de hoêsgenoten

Senioren Biljart Horst
Samen in beweging
Seniorenorkest Horst aan de Maas
KBO Horst: Oog voor Senioren
STAP
FilmTheater Horst
Toneelclub 60+
Schildersclub 't Brouwershuis
Repair Café Horst
Omroep Horst aan de Maas
De Bibliotheek
Biljart De Wevert
Hobby-Gilde Horst
Welfare
Koninklijke Harmonie Horst
Ouderenkoor Levensvreugd
Leeskring Horst
Bob Noten Uitvaartbegeleiding
Biljartvereniging B.C. ‘t Gasthoês
Stg. Balletschool Horst
VrouwActief Horst
Gewoon Doen Zorg
Dhr. Kleeven
Horster Mannenkoor
Filmtheater Horst
Volksdansgroep Hegelsom
Schaakclub Horst
Muzikantine
Synthese
Flink! Jeugdtoneel Horst aan de Maas
Weijs & Hooft Opleidingen
Dansgarde D’n Dreumel

Bekijk overzicht