Organiseren & ontmoeten

Organiseren & ontmoeten

Van intieme bijeenkomst tot 
omvangrijk evenement

‘t Gasthoes biedt bezoekers de mogelijkheid om gebruik te maken van 
sfeervolle ruimtes met moderne faciliteiten.

Iedere gelegenheid een unieke ervaring

Wij verlenen je de kennis, techniek en catering om te zorgen dat jouw bijeenkomst succesvol verloopt. De diverse ruimtes van ‘t Gasthoês ademen cultuur en innovatie, maar ook historie. Op die manier zorgen we ervoor dat iedere gelegenheid een unieke ervaring is.

Nieuwsgierig geworden? 
Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.


Ruimte huren

Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte voor je workshop, vergadering of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. ’t Gasthoês biedt ruimtes met een uniek historisch karakter, gecombineerd met moderne faciliteiten. 

Stuur een e-mail naar: info@gasthoes.nl, of klik op de onderstaande knop.

Ruimte reserveren

Vanaf 1 januari 2022 hanteren we een nieuw annuleringsbeleid met betrekking tot het huren van ruimtes. Tot  7 dagen voorafgaand aan de huurperiode is het annuleren kosteloos. Annuleer je binnen 7 dagen voorafgaand aan de huurperiode, dan zijn wij genoodzaakt om het volledige huurbedrag in rekening te brengen. Annuleringen door eventuele nieuwe of aangescherpte coronamaatregelen zijn uiteraard kosteloos. 

 


Evenementen & trouwlocatie

Congres, jubileum of ander evenement? ‘T Gasthoês is een locatie met een rijk verleden in een modern jasje. Onze  sfeervolle theaterzaal is ideaal om grotere groepen op te vangen.

Ben je op zoek naar een exceptionele locatie voor jullie huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie? 't Gasthoês is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Horst aan de Maas. Geef elkaar het ja-woord in het culturele hart van Horst. Wij zorgen ervoor dat het mooiste moment van je leven tot in de puntjes geregeld is. 

Ja ik wil!


BNU_Horst_04.jpg

uitvaart

Het overlijden van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis. ‘t Gasthoês biedt de mogelijkheid om op een persoonlijke en passende manier afscheid te nemen van je dierbare. De hiervoor beschikbare ruimtes, waaronder de theaterzaal, kunnen volledig naar wens van de uitvaart worden ingericht. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van catering mogelijkheden voor koffietafels.

In 't Gasthoês zijn ook twee 24-uurs rouwkamers aanwezig van Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Deze twee kamers ('De Peel' en 'Kasteelse Bossen' genaamd) zijn via een eigen achteringang 24-uur toegankelijk voor nabestaanden. Gelegen aan de achterzijde van ’t Gasthoês en discreet bereikbaar via het Kuiperplein. 

Contact opnemen

Maak kennis met de hoêsgenoten

Filmtheater Horst
Vocalgroup Hoor's
Samen in beweging
Stichting Leergeld
Biljart De Wevert
Biljartvereniging B.C. ‘t Gasthoês
Hobby-Gilde Horst
Voedselbank Limburg-Noord
De Bibliotheek
Omroep Horst aan de Maas
Schaakclub Horst
Stichting Sociaal Eetpunt Gooiendaag
Me On Stage Musicalschool
Horster Mannenkoor
Schildersclub 't Brouwershuis
Stg. Balletschool Horst
Leeskring Horst
Bob Noten Uitvaartbegeleiding
Dorpsraad Horst
Dhr. Kleeven
Flink! Jeugdtoneel Horst aan de Maas
VrouwActief Horst
Weijs & Hooft Opleidingen
Muzikantine
Koninklijke Harmonie Horst
KBO Horst: Oog voor Senioren
Repair Café Horst
Dansgarde D’n Dreumel
Gewoon Doen Zorg
Synthese
Bridgeclub Horst
Alzheimer Café Horst aan de Maas
Eleonora's Yogastudio Horst
Be Fit & More
Biljartvereniging SBH

Bekijk overzicht