Amuse 2024

Events

donderdag 4 april 2024

  • Tijd: 18:00 uur
  • Regulier: € 25,00
Bestellen

Amuse 2024

AMUSE 2023 was een groot succes. Dat smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer! Donderdag 4 april van 18.00 tot 23.00 uur wordt de theaterzaal van ‘t Gasthoês omgetoverd tot een gezellig horecaplein met vele culinaire standhouders uit gemeente Horst aan de Maas. Tijdens AMUSE kun je al netwerkend genieten van vele versnaperingen. Aan het einde van de avond vindt er veiling plaats waarin een keur van interessante kavels aangeboden worden, waarna het evenement muzikaal wordt afgesloten. Alle opbrengsten van AMUSE gaan naar het goede doel. De goede doelen waar dit jaar aandacht voor gevraagd worden zijn "Gedraagow, "Slachtofferhulp Nederland" en "Masker af".

#GedraagOw
Dit event heeft tot doel zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor Gedraag Ow. Tijdens de carnaval 2022 kwam Guus Janssen door zinloos geweld om het leven. Het maakte en maakt nog steeds veel los in Horst aan de Maas en daarbuiten. Door de vriendengroep V.C. Noëits Gezeik en de familie van Guus Janssen is het non-profit initiatief #GedraagOw ontstaan.

Het doel van #GedraagOw is zinloos geweld in alle vormen bespreekbaar te maken op alle plekken. Dit proberen zij te doen door de boodschap professioneel uit te dragen op veel plekken, zoals op scholen, bedrijven, horeca en sportverenigingen. Ondertussen is er ook een documentaire gemaakt die inmiddels al in vele bioscopen is getoond. 

De volgende stappen zijn deze film uitrollen over heel Nederland en lespakketten ontwikkelen voor scholen. Tijdens het event wordt ook aan twee andere doelen aandacht besteed die in nauw contact staan met Gedraag Ow: Slachtofferhulp Nederland en Stichting Masker af.  Dit zijn organisaties die zich inzetten voor iedereen die ondersteuning zoekt na ervaringen met bijvoorbeeld zinloos geweld. Ze bieden een platform dat zich richt op jongeren die te maken hebben met verlieservaringen. Of dit nu komt door overlijden van een naaste, een echtscheiding, of een andere vorm van verlies. Het doel is om jongeren een omgeving te bieden waar ze zich begrepen voelen en waar ze hun ervaringen kunnen delen met anderen. Dit delen helpt hen om het ‘masker’ dat ze mogelijk dragen, af te zetten en hun gevoelens openlijk te uiten.

Wat kun je verwachten?
Met amusebonnen kun je de lekkerste hapjes en drankjes bestellen bij lokale culinaire ondernemers. Dit allemaal in een geweldige ambiance! Aan het einde van de avond vindt er een veiling plaats waarin een keur van interessante kavels aangeboden worden waarop je kunt bieden. Of je dingt mee naar één van de loterij prijspakketten!

Deze in vele opzichten gezellige en nuttige avond wordt muzikaal afgesloten met een heerlijke 11-koppige live band!

Met jou aanwezigheid maak je een vuist tegen zinloos geweld. Bestel nu voor € 25,- per persoon kaarten. Dat is inclusief twee amusebonnen. Het aantal kaarten is beperkt dus bestel snel

Volg de komende tijd de website en social media om te weten welke culinaire ondernemers aanwezig zijn en welke kavels er aangeboden worden.

Meer informatie: www.amusehorstaandemaas.nl

Vergelijkbaar programma

Alzheimer Café

ma. 04.03.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 08.04.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 06.05.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 03.06.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 05.08.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 02.09.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 07.10.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 04.11.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Alzheimer Café

ma. 02.12.24

Alzheimer Café

Horst aan de Maas

Toon volledige programma

Maak kennis met de hoêsgenoten

VrouwActief Horst
Alzheimer Café Horst aan de Maas
Muzikantine
De Bibliotheek
Stichting Leergeld
Bridgeclub Horst
Schildersclub 't Brouwershuis
KBO Horst: Oog voor Senioren
Me On Stage Musicalschool
Stg. Balletschool Horst
Omroep Horst aan de Maas
Weijs & Hooft Opleidingen
Biljartvereniging SBH
Dorpsraad Horst
Vocalgroup Hoor's
Voedselbank Limburg-Noord
Repair Café Horst
Stichting Sociaal Eetpunt Gooiendaag
Synthese
Biljartvereniging B.C. ‘t Gasthoês
Biljart De Wevert
Filmtheater Horst
Dansgarde D’n Dreumel
Bob Noten Uitvaartbegeleiding
Eleonora's Yogastudio Horst
Samen in beweging
Flink! Jeugdtoneel Horst aan de Maas
Leeskring Horst
Hobby-Gilde Horst
Schaakclub Horst
Biodanza
Dhr. Kleeven
Horster Mannenkoor
Koninklijke Harmonie Horst
Gewoon Doen Zorg
Be Fit & More

Bekijk overzicht