In gesprek met

Toekomstige gebruikers aan het woord

Bent u benieuwd welke toekomstige organisaties gebruik gaan maken van het vernieuwd Gasthoês?

Op deze pagina treft u interviews aan met diverse vertegenwoordigers van organisaties in Horst aan de Maas.

Lees meer over hun drijfveren, wensen en ideeën met betrekking tot ’t Gasthoês.

Er is nog ruimte in 't Gasthoês.

Er is nog ruimte in het nieuwe gebouw voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in structureel gebruik van de accommodatie. Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Neem dan contact op.

Gewoon Doen

Gewoon Doen

Mijn naam is Sandy Uytterhoeven en ik heb Gewoon Doen op 1 april 2016 opgericht. In 2021 bestaan wij 5 jaar en hopelijk mogen wij dit in ’t nieuwe Gasthoês vieren. Gewoon Doen is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en ondersteunt kwetsbare mensen in hun leven.

Lees meer
Bob Noten Uitvaartbegeleiding

Bob Noten Uitvaartbegeleiding

Mijn naam is Bob Noten en ik ben eigenaar van Bob Noten uitvaartbegeleiding. Wij zijn gevestigd in Grubbenvorst, Velden en onze nieuwste locatie gaat openen in het vernieuwde Gasthoês in Horst. Ik haal zelf nog steeds de meeste voldoening uit het begeleiden van uitvaarten.

Lees meer
Rode Kruis

Rode Kruis

Mijn naam is Jac Jeurissen en ik ben een van de locatiemanagers van het Rode Kruis in Horst aan de Maas. Ik ben binnen ons managementteam verantwoordelijk voor projecten en externe contacten. De kerntaak van het Rode Kruis is het verlenen van noodhulp aan de medemens.

Lees meer
De Zorggroep

De Zorggroep

Ik ben Helma Michels en inmiddels alweer 40 jaar in dienst bij De Zorggroep of een van de voorgangers. Sinds 10 jaar ben ik procesbegeleider vrijwilligers. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met vrijwilligers, onder andere in Hof te Berkel.

Lees meer
Kunst & Cultuurplatform ZEEN

Kunst & Cultuurplatform ZEEN

Mijn naam is Ans Gielen en ik ben voorzitter van ZEEN. Ik haal mijn energie uit het ontwikkelen en tot stand brengen van mooie resultaten. Als voorzitter ben ik vooral ondersteunend, structurerend en faciliterend bezig. Zo kunnen de leden zich vooral focussen op het maken van kunst en het op een hoger niveau brengen van kunst & cultuur in Horst aan de Maas.

Lees meer
KBO Horst

KBO Horst

KBO Horst is met ruim 1100 leden de grootste vereniging van Horst aan de Maas. Onze leden zijn veelal tussen de 55 en 100 jaar maar de grootste groep is toch wel tussen de 70 en 85 jaar. We zien dat veel leden zich pas inschrijven na hun pensioen, met name omdat de meeste activiteiten overdag plaatsvinden. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier lid te zijn. Voor slechts €20,- per jaar kun je lid worden, waar ook ons maandelijkse blad bij inbegrepen zit.

Lees meer
Bibliotheek Horst

Bibliotheek Horst

Mijn naam is Carla Driessen en ik ben vestigingshoofd binnen de bibliotheek Horst. De visie van de bibliotheek Horst bestaat uit vijf pijlers, namelijk lezen, leren, informeren, ontmoeting & debat en kunst & cultuur. Bij die laatste twee pijlers werken we ook samen met andere partners en ik hoop dat juist die samenwerkingen in ’t Gasthoês mooi vorm kunnen krijgen. De focus van het bibliotheekwerk en mijn rol daarbinnen ligt op…

Lees meer
Harmonie van Horst

Harmonie van Horst

De Harmonie van Horst is een oude vereniging, in 2017 bestonden we 200 jaar en is inmiddels echt een traditie in Horst. Al vele generaties hebben bij de harmonie gespeeld. Na al die jaren is de harmonie nog steeds een bloeiende vereniging. Naast het harmonieorkest, jeugdorkest en de slagwerkgroep hebben we ook een eigen opleiding. Binnen de harmonie hebben we een brede leeftijdsmarge, van de jonge jeugd tot echt de oudere generaties. De harmonie heeft programma’s en evenementen voor alle leeftijden. De ene keer…

Lees meer
De Muzikantine

De Muzikantine

Mijn naam is Marlou Vullings en ik ben, samen met Marion Steeghs, projectmedewerker van de Muzikantine. De Muzikantine is een overkoepelende organisatie voor popmuziek in Horst aan de Maas. Horst wordt niet voor niks het Popdorp van Limburg genoemd! De rol van de Muzikantine is met name verbinden, ontwikkelen en faciliteren. Van projecten tot educatie. We dragen graag bij aan het muziekklimaat in de gemeente. Dit doen we door muzieklessen te faciliteren, muzikanten te stimuleren en volledig ingerichte ruimtes (in ‘t Gasthoês) aan te bieden zoals…

Lees meer
Hobbygilde Horst

Hobbygilde Horst

Het Hobbygilde Horst is een stichting die mensen van 55+ de gelegenheid biedt om creatief bezig te zijn. Denk daarbij aan schilderen, beeldhouwen en keramiek, maar ook bijvoorbeeld kaarten maken. Daarnaast bieden we meerdere talencursussen aan, is er ook de mogelijkheid om te bridgen en zelfs sporten behoort tot ons aanbod. Alle cursussen worden gegeven door vrijwilligers, mensen die het creatief bezig zijn eigen hebben gemaakt vanuit hun eigen hobby of bijvoorbeeld oud-docenten. Ons bestuur bestaat uit zes mensen, mijn rol daarin is voorzitter. Het bestuur bepaalt welke activiteiten we aanbieden, regelt de accommodatie en zorgt bijvoorbeeld ook voor…

Lees meer

Meer informatie over de mogelijkheden in ’t Gasthoês?